Press "Enter" to skip to content

De ins en outs van Microsoft Office

Microsoft Office wordt nu in vrijwel elk kantoor over de hele wereld gebruikt. Dit programma is in de loop der jaren aangepast en ontwikkeld en is nu waarschijnlijk het meest succesvolle programma dat ooit is gemaakt.

Dus hoe weet u of u een Microsoft Office-cursus nodig heeft? Wat gaat het u concreet opleveren? Als u op zoek bent naar een programma voor accountbeheer, als u een manier nodig heeft om snel brieven te typen, of als u op zoek bent naar een snelle manier om alle documenten te maken? De Office Suite is precies wat je nodig hebt om dit allemaal te doen.

Er is een selectie van Microsoft Office Courses programma’s in het pakket, elk met zijn eigen handige en effectieve functies. Als u zich enigszins niet bewust bent van het enorme belang van Microsoft Office-vaardigheden of als u meer kennis wilt opdoen, zijn Microsoft Office-cursussen een geweldige manier om de ins en outs te leren.

Waarschijnlijk de meest voor de hand liggende functie is Word:

Met deze applicatie kunt u snel en soepel meerdere documenten maken. Hiermee kunt u ook basispublicatietaken uitvoeren. Dit is geweldig als u uw visitekaartjes of visitekaartjes wilt maken. Alles is natuurlijk gemakkelijk op te slaan, zodat u terug kunt gaan en gewoon een ander document kunt afdrukken.

Microsoft Excel is nu een noodzaak in de zakenwereld. Microsoft Office-cursussen richten zich veel op Excel, omdat deze kwalificatie op een cv u veel beter inzetbaar zal maken.

Dit programma maakt spreadsheets, grafieken, rapporten en grafieken met betrekking tot informatie die u invoegt. Door te leren hoe u de formules gebruikt en hoe u diepgaande grafieken maakt, ziet u in één oogopslag winst, verlies en kansen.

Met PowerPoint kunt u een diavoorstelling maken. Microsoft Office Courses leert u hoe u de beste presentatie maakt, u kunt video’s, teksten, effecten toevoegen en allerlei soorten foto’s toevoegen. Door te leren hoe je dit effectief kunt gebruiken, heb je de kans om je creativiteit een boost te geven zonder dat je er veel voor hoeft te doen!

Vrijwel iedereen die computers kan gebruiken, weet hoe hij Microsoft Office-producten moet gebruiken. Desondanks kan slechts een handvol van hen verklaren echte specialisten te zijn in het gebruik van deze software. Individuen die professionele onderwijscursussen starten om het gebruik van deze opmerkelijke software te leren, kunnen hun prestaties aanzienlijk verbeteren, aangezien beginners meer tijd nodig hebben om taken uit te voeren. Als gevolg hiervan is een effectieve manier voor organisaties om de effectiviteit van hun werknemers te vergroten, om Microsoft Office-training een noodzaak te maken voor hun personeel.

Verbetering van de prestaties:

Microsoft Office-programma’s worden zeer vaak gebruikt; veel mensen denken dat Microsoft Office-training kleine voordelen kan toevoegen aan hun kennis. De waarheid is dat deze training niet alleen gaat over het kennen van sneltoetsen, aangezien training door gecertificeerde professionals de volledige expertise van het gebruik van Office-toepassingen kan transformeren. Maatwerk in verband met deze softwarepakketten kan procestijden met maar liefst vijftig procent (50%) verkorten. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van het samenvoegkenmerk op MS Word, wordt de tijd die u nodig hebt om adresetiketten te typen over het algemeen teruggebracht tot ongeveer 1/4e.

Aangezien de producten van Microsoft in vrijwel elk bedrijf voor verschillende behoeften worden gebruikt, zal vaardigheid in het gebruik van deze toepassingen helpen tijd te besparen, wat doorgaans resulteert in financiële voordelen voor het bedrijf, waardoor het voordeliger wordt.

Hoe het vaardigheidsniveau van werknemers bepalen?

Microsoft beweert dat haar eindgebruikers zich niet bewust zijn van de mate van mogelijkheden die haar producten de gebruiker bieden. Uit regelmatig onderzoek bleek dat mensen de mogelijkheden van MS Office bescheiden achtten en het als basistekstverwerker gebruikten. Op dezelfde manier wordt MS Excel, ondanks het feit dat het in werkelijkheid ongelooflijk krachtige software is, beschouwd als een wiskundige processor. MS Excel kan worden gebruikt als relationeel programma en een aantal spreadsheets kan met elkaar worden gecombineerd.

Meestal geven bedrijfseigenaren de voorkeur aan interne en e-learning of online training om Microsoft Office-training aan hun personeel te geven, omdat beide benaderingen minder omslachtig zijn. Een in-house cursus kan worden uitgevoerd door een gecertificeerde of competente docent en omvat het voordeel van persoonlijke lezingen. Bovendien krijgen werknemers de kans om navraag te doen en gaan ze ook op basis van hun eigen tempo. Een e-learning trainingsprogramma is meestal een betaalbaarder alternatief, en medewerkers hebben de keuze om er in hun vrije tijd gebruik van te maken vanuit hun kantoor of vanuit het comfort van hun huis. Dit legt minder druk op hun werklast, maar duurt langer en is misschien niet zo goed als een live presentatie.

Iets dat nodig is voor bedrijven is Outlook. Dit is een e-mail- en contactbeheersysteem. Hiermee kunt u vergaderingen plannen, taken toewijzen en de controle over alle afspraken overnemen. Dit stuk software is zeer nuttig en met de juiste Microsoft Office-cursussen kunt u uw eigen werklast en die van anderen vanaf deze ene plek onderhouden.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.