Press "Enter" to skip to content

De voordelen van het gebruik van LED-verlichting op zonne-energie

Stadsverlichting is een vorm van wetenschap, cultuur en kunst. Stadsverlichtingsproject toont figuur en opstelling van één stad, het is een sociaal systeemproject. LED-verlichting op zonne-energie is favoriet vanwege de efficiënte energiebesparende resultaten en de intelligente lichtregelfunctie; het is milieuvriendelijk en verbruikt nooit niet-hernieuwbare energie, dus het is heel gemakkelijk om door de klant geaccepteerd te worden. Als er voldoende zonneschijn is, is er een grote markt voor LED-verlichting op zonne-energie.

Met de snelle ontwikkeling van de economie hebben we steeds meer energie nodig, nu is energietekort een belangrijke factor geworden die de ontwikkeling van de economie beïnvloedt. Het ontwikkelen en gebruiken van Iplux zonne-energie is een van de duurzame energiebeleidsmaatregelen van elk land. Nu promotie van opto-elektronicatechnologie begint elk land veel geld te steken in de ontwikkeling van dit soort technologie om meer markt in de wereld te krijgen. Om de tweede energieverbruiker te zijn, is het ook een van deze landen.

  1. Marktstudie van LED-licht op zonne-energie

Om te vergelijken met andere landen, is bijna 10-15 jaar achteruit dan andere ontwikkelde landen, zelfs India. Nu onze opto-elektronicatechnologie zich ontwikkelt met 30% per jaar, de Olympische Spelen van 2008 in Peking, een oproep tot het bouwen van een nieuw socialistisch platteland en een beleid om het energieverbruik in de komende 5 jaar met 20% te laten dalen, bieden deze drie grote kansen voor de zonne-energie-industrie. Ook met de voorkeursaankondiging van het overheidsbeleid voor de ontwikkeling van hernieuwbare energie, hebben we al zoveel goede situaties, we hoeven maar heel weinig geld te investeren, we zullen grote winst behalen. Het is onvermijdelijk dat zonne-energie traditionele niet-hernieuwbare energie zal vervangen.

Nu neemt LED-licht op zonne-energie slechts een zeer kleine markt in beslag, minder dan 20%, het kan na 5 jaar op 20% komen. LED-licht op zonne-energie is de meest milieuvriendelijke, energiebesparende en gemakkelijk te promoten lamp, het zal een zeer welvarende toekomst tegemoet gaan.

  1. Werkmethode van LED-licht op zonne-energie

Overdag, wanneer de zon op het zonnepaneel schijnt, zal het licht worden omgezet in elektriciteit, met behulp van een intelligente controller; deze elektriciteit wordt opgeslagen in de batterij. Als de nacht komt, schakelt de intelligente controller de besturingseenheid in en levert automatisch elektriciteit aan de LED-lamp, en dan zal de lamp werken. Nadat de nacht is afgelopen en de dageraad is aangebroken, zal de controller, wanneer het zonnepaneel de zon krijgt, de lamp uitschakelen en het hele systeem opladen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.