Press "Enter" to skip to content

Hoe kan ik me aanmelden voor BitQT?

Download onze app vandaag!

Voordat u kunt beginnen met geld verdienen met de app, moet u een account aanmaken. Ga gewoon naar de website van BitQT en vul het formulier daar in. Uw volledige naam, contactnummer en e-mailadres zijn niet nodig. Het enige wat je hoeft te doen om je account veilig te houden, is een wachtwoord aanmaken. Wanneer u deze procedure hebt voltooid, zal het platform u onmiddellijk verbinden met een makelaar.

Probeer het gratis accountmonster uit

Een van de beste functies van BitQT is het demo-account dat het biedt voor de praktijk. Wanneer u zich aanmeldt voor een testaccount, zal de app u rond laten zien. Vervolgens kunt u de geautomatiseerde handelsfunctionaliteit van de app door zijn snelheden brengen met een gesimuleerde investering van $ 1.500.

Draai op het ‘echte’ account

Na voldoende voorbereiding, moet u venture in Live Trading. De handelsruimte van BitQT is waar u bestellingen kunt geven om verschillende cryptocurrencies te kopen en te verkopen op basis van uw instructies.

Het eerste geld in

Nadat u ervaring hebt opgedaan met het proefaccount, bent u klaar om te upgraden naar een volledig account. Slechts een investering van $ 250 zal je naartoe brengen. Wanneer je een winst begint te maken, kun je het uitbetalen of opnieuw investeren. U kunt BitQT gebruiken met een van deze creditcards of e-wallets: Mastercard, Visa, American Express, Discover Network en Neteller.

Heeft BitQT financiële mogelijkheden?

Als je nieuw bent in de handel en eerst wilt oefenen, open dan een demo-account. Nadat u gewend bent geworden aan de procedures van de site, kunt u beginnen met het maken van kleine transacties. Wanneer u zich veilig voelt, kunt u meer geld in elke handel zetten, waardoor uw winst mogelijk toeneemt.

Nieuwe adviezen van Trader

Het nauwlettend in de gaten houden van uw handelsgewoonten is essentieel. Als u een beginner bent, kunt u uw kans op verlies verlagen door deze suggesties te volgen.

Het wordt voorgesteld dat nieuwe handelaren ten minste $ 250 zetten. Als de handelaar daadwerkelijk een verlies lijdt, zal het minimaal zijn.

Houd een regelmatig schema van het uitbetalen van marktwinsten en herinvesteer een deel van de opbrengst. Vanwege het potentieel voor verlies, moeten ze nooit het hele bedrag tegelijk investeren.

De eigenaren van bedrijven moeten altijd naar de suggesties van de consultant luisteren. Het onderzoeken van de industrie waarin een student van plan is in te voeren, wordt ook aanbevolen.

De gebruiker waarschuwt dat men alleen geld moet riskeren dat men zich kan veroorloven te verliezen.

Is er een celebrity goedkeuring van Bitcoin Pro?


Asenio Bulgheroni Alejandro

Alejandro Pedro Bulgheroni, een miljardair zakenman uit Argentinië, is een voorstander van de olie- en gasindustrie. Er wordt gesproken dat hij BitQT ondersteunde, maar geen bewijs van zijn betrokkenheid bij de robot kan overal online worden gevonden.


Trump en Donald

Donald Trump was de 45e president van de Verenigde Staten en is een huishoudelijke naam dankzij zijn tijd in het ambt. Trump zei dat Bitcoin “als een fraude leek” in 2021, dus hij distantieerde zich van de cryptocurrency.

  1. Alonso Fernando

In 2005 en 2006 won Fernando Alonso de Formule 1-wereldkampioenschappen. Alonso heeft de robot nooit aan bitcoin-handelaars aanbevolen en heeft geen banden met de cryptocurrency-industrie.

Wall Street krachtmaatschappij Goldman Sachs

Goldman Sachs, een Amerikaanse investeringsbank, is gevestigd in de Big Apple. BitQT is niet een van hen, ondanks de geruchten; het bedrijf heeft met meerdere bitcoin-bedrijven gewerkt en geïnvesteerd in verschillende technologieën.

Kan geld van je account worden verwijderd?

Aangezien BitQT geen verantwoordelijkheid draagt voor de beveiliging van de fondsen van zijn gebruikers, zijn veel beleggers verward over hoe ze hun inkomsten kunnen terugtrekken van het gebruik van de robot. Het inloggen op uw account bij de bijbehorende makelaar is alles wat nodig is om de intrekking te doen, waardoor het proces snel en pijnloos is. Hier zijn de juiste procedures om te volgen.

Ga naar de website van uw makelaar en log in.

Om geld in te trekken, kiest u eerst de juiste betaaloptie.

Het gewenste terugtrekkingsbedrag kan hier worden ingevoerd.

Houd het geld strak voor de overdracht binnen de volgende dag na het tikken op “Confirm”.

Het netwerk van makelaars van BitQT accepteert geen cryptocurrency of blockchain-gebaseerde activa, alleen fiat valuta. Uw activa moeten worden omgezet in een ondersteunde fiat-valuta voordat u het terugtrekkingsproces kunt starten.

 

 

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.