Press "Enter" to skip to content

Hoe u door het gebruik van succesvolle iPhone-apps de printer gebruikt, serieus geld verdient

Het ontwikkelen van iPhone-apps kan u meer dan $ 50 per uur kosten als kwaliteitsontwikkelaar. En goede ontwikkelaars rekenen tussen de €100 en €200 per uur. Hier is een handleiding voor ontwikkelaars over de kosten van iPhone-apps, waarin de voortgangskosten zijn opgesplitst.

Betrek uzelf erbij: de iPhone-ontwikkelwereld bloeit en Supermarkt App laten maken bestaat uit een groot aantal mensen. Velen van hen ontmoeten elkaar regelmatig om anderen op de hoogte te houden of discussies te voeren, dus zoek uit of er een eenvoudige lokale ontwikkelingsgroep bestaat en woon een of meerdere bijeenkomsten bij. Je weet nooit wat je zou kunnen leren of wie je zou kunnen ontmoeten waardoor je idee een succes zou kunnen worden.

De bovenstaande stappen tonen alleen de samenvatting van de gehele ontwikkelactie voor de iPhone-app. Ontdek hoe u elk van de stappen samen met de SDK kunt uitvoeren. Houd er rekening mee dat u rekening moet houden met de herinneringen, vooral wanneer u met programma’s en codes te maken krijgt. Als iemand XCode heeft gedownload, moet u bijvoorbeeld betalen voor het instructiemateriaal. Als er een video is die laat zien hoe u XCode kunt downloaden, mag u deze niet missen.

De meeste app-ontwikkelaars weten niet hoe ze een mobiele app moeten verkopen. Ze begrijpen ook niet wat de beste manier is om de grote zoekmachine te gebruiken om uw gebruikers te helpen uw website gemakkelijk te vinden. Optimaliseer uw website en App Store-kopie zodat u meteen gevonden wordt. Had ik al GRATIS gezegd?

Hierna moet u beginnen met het geven van enige functionaliteit aan uw app. Eén manier om dit te bereiken is door meerdere programma’s te gebruiken om de app te produceren tegen een lagere prijs. Het ziet er op dit moment misschien mooi uit, maar zonder enig gebruik zou het normaal gesproken gedownload moeten worden als een stoel, een appel of een ander echt ding. -levensproduct. Basisapp-functies kunnen worden geïnstalleerd met AppMakr, waarmee uw app wordt gemaakt met behulp van een internetdock. Programma’s zoals iSites guide bevatten For van verschillende sites binnen de app binnen eenvoudig het volgende pakket. Meer geavanceerde functies, zoals het streamen van video, zouden via Swebapps moeten worden voltooid.

Instapaper is echt een geweldige manier om de oriëntatie op de juiste manier te gebruiken. Deze bekroonde ontwikkeling van mobiele apps wordt gebruikt om webpagina’s onderweg, in de buitenlucht of op de eigen bank te lezen. Onderwerp hoe iemand de iPad vasthoudt, deze app zal altijd een kolom met de naam “mappen” bijhouden. Dit is voor de gebruiker eenvoudig om te begrijpen waar hij zijn favoriete artikelen kan kiezen. Ook aan de leesruimte is altijd duidelijk gedacht.

Elke aanpak heeft verschillende voor- en nadelen, en afhankelijk van uw levensomstandigheden moet u welke kiezen om verstandig door te gaan.

Mobiele applicaties kunnen u de vrijheid geven om dingen snel en gemakkelijk te doen. Op deze voorwaarden, met betrekking tot de situatie, kan het de moeite waard zijn om applicaties te krijgen die denken dat ze u een goed rendement opleveren op uw investering in verhouding tot uw geld en tijd. Met betrekking tot bijvoorbeeld: het betalen van $ 4 voor een BlackBerry-app voor een autofinancieringscalculator kan veel tijd kosten als u onderzoek doet naar een auto of een hypotheekcalculator-app van $ 4,00 koopt of als u een woning wilt kopen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.