Press "Enter" to skip to content

Vape-pen versus joints: rokersdilemma!

Hoewel ze “niet-hip” worden weergegeven, worden e-sigaretten als niet-cool beschouwd, maar de technologie die wordt gebruikt om dampen te maken, is allesbehalve on-hip! Vooral voor cannabisgebruikers kan de gekoppelde technologie een levensvatbaar alternatief zijn voor iemand die er niet van houdt om marihuana in een joint te roken. Maar er zijn mensen die niet willen roken uit een hi-tech gloeiend rietje. Voor velen werkt het rollen van een joint, maar voor anderen is deze technologie behoorlijk populair gebleken. Vapen is een gemakkelijke manier om de plant te consumeren, net als een cannabissigaret. Het enige verschil is dat de ene wordt gevoed door een USB-poort terwijl de andere een aansteker gebruikt. Beide brengen je daar, high en gelukkig!

Vape-pennen

De toekomst is hier. En Vapeshop online Netherlands voor cannabisgebruikers is het een alternatief dat zinvol begint te worden. De e-liquids die in e-cigs worden gebruikt, kunnen worden vervangen door cannabisolie in de cartridge die dezelfde methode gebruikt. Bij sommige merken kunnen gebruikers zelfs bloemen malen, zodat ze kunnen worden gebruikt in de verwarmingskamer die opwarmt zonder ze te verbranden. Hierdoor wordt het hoofdingrediënt geactiveerd zonder het apparaat te beschadigen. Het is een nerdachtige manier om kruiden te gebruiken. Het begrijpen van deze technologie, die trouwens niet ingewikkeld is, voor gebruik met marihuana was er in de eerste plaats niet voor bedoeld. De klassieke manier om cannabis te gebruiken heeft een verandering ondergaan en met vapenpennen zal het zelfs de meest onorthodoxe manieren worden.

Conventionele gewrichten

Voor miljoenen is dit de manier om high te worden. Sommigen malen het en rollen het op met papier, wat veel veiliger is dan gewone sigaretten. Het gebruik van vaporizers of joints is hetzelfde als iemand vragen of hij de voorkeur geeft aan voertuigen met automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Ieder heeft zijn eigen mening. Terwijl velen de voorkeur geven aan automatische transmissie, kan hetzelfde worden gezegd voor cannabisgebruikers. Het voordeel van gerolde joints is dat ze pas opraken tot het laatste trekje en dat er geen batterijen nodig zijn om echt van het moment te genieten. Je hoeft niet te rennen voor de oplaadkabel dankzij één trekje te veel. Maar het in elkaar zetten van een joint kan lastig zijn om te rollen en sommige mensen schrikken meestal af van het speeksel dat wordt gebruikt om een joint te rollen. Het is niet helemaal probleemloos, dus nogmaals, het hangt af van de voorkeur van het individu.

Hoewel vape-fans kunnen genieten van een grote verscheidenheid aan e-juices en e-liquids, zijn er nog lange wegen te bewandelen. Gezien het soort aandacht dat zowel de industrieën als de sectoren trekken, zijn er veel onderzoeken en studies die moeten worden uitgevoerd om de langetermijneffecten van zowel vape-pennen als cannabis te bevestigen. Maar voorlopig zal het gebruik van een vape om op een handige manier van een beetje cannabis te genieten het meest aantrekkelijke aspect zijn van deze niet zo recente technologie die snel aan populariteit wint onder de diverse rangen van rokers.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.